100 jaar Christelijk onderwijs Zuidbroek

25 november 2019

100 jaar Christelijk onderwijs in Zuidbroek

Het is dit jaar op 1 december 2019 precies 100 jaar geleden dat in Zuidbroek de Christelijke school werd opgericht.

Deze feestelijke gebeurtenis willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Gedurende dit schooljaar hebben we allerlei activiteiten voor de leerlingen en hun ouders die in het teken staan van dit jubileum.

We zijn de eerste schooldag na de zomervakantie gestart met draaiorgelmuziek. Er is inmiddels een sponsorloop en chrysanten verkoop geweest. In november hebben we het project 100 jaar in alle groepen en presenteren we de resultaten van het project aan de ouders en belangstellenden.

Op 16 mei 2020 willen we dit jubileum groots vieren op het schoolplein en in de school met o.a. verkoop van hapjes en drankjes, een kinderrommelmarkt, muzikale optredens, klassenfoto’s maken, bloemenverkoop  etc. Verder is er een tentoonstelling in de school over het onderwijs toen en nu.

Iedereen die ooit als leerling of personeelslid verbonden is geweest aan de Christelijke lagere school (School met de Bijbel of CBS De Wegwijzer) te Zuidbroek is van harte welkom op onze jubileumdag.

Aanmelden voor de jubileum dag op 16 mei 2020 kan via e-mailadres:
jubileumwegwijzerzuidbroek@gmail.com

Wij hebben zin in dit jubileumjaar!

De werkgroep 100 jaar christelijk onderwijs Zuidbroek

(Ps.: Er hoeft van te voren niets betaald worden, u kunt eten en drinken in de school of op het plein kopen)

• schoolzb2